Att leva med ME/CFS

Inte så många av er vet att jag lider av en neurologisk sjukdom som heter ME/CFS.
Raderna nedan är plockade ur boken "trött är fel ord".

”Såsom ni friska mår era allra värsta influensadagar i livet, så mår jag jämt. Ni vet, som det känns när kroppen ägnar alla krafter åt att bearbeta en elak infektion. Man är helt utslagen. Man ligger i sängen i en feberdimma, allt gör ont, huvudet susar, leder och muskler värker, inte ett uns av energi finns att uppbåda.”



Kommentarer
Annika

Hej Anna!
Har läst ikapp de senaste inläggen och jag känner så med dig, kan dock inte förstå vad du behöver gå igenom. Jag håller bara tummar och tår för att allt ska sluta väl för dig/er.

Kan inte heller förstå hur du har det dagligen i vanliga fall heller, kan bara tänka mig att det är tufft och får uppfattningen av att du därmed måste vara en riktig kämpe då jag upplever dig dom en glad och pigg person när vi ses!!

Stor styrkekram från Annika

2013-02-16 @ 23:06:06
URL: http://www.familjenlangtborta.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

heddassyskon.blogg.se

Januari 2013 blev jag gravid efter lång hormonbehandling och allt vad det innebär, vilken lycka -enäggstvillingar!! Lyckan va kort, började blöda samma dag som vi fick skåda hjärtat slå. Med två veckors mellanrum försvann de, en efter en. Efter skrapning och bearbetning är vi nu igång igen - mot ett syskon till vår Hedda!

RSS 2.0