Jobbar på

Såhär ser mitt snaks ut nuförtiden :)

Hellre än inget!

Jobbig kväll..

Som det brukar

Ännu en gång har stormen lagt sig och man accepterar läget på nytt.

Jag frågade om foffos känslor efter ännu ett misslyckat försök. Han svarade att han inte blir så ledsen längre, så som han blev förr, just för att han tappat hoppet att vi ens kommer lyckas. Inga förväntningar längre, det är så sorgligt tycker jag. Tänk att det går så långt att hoppet glider ifrån en.

Nu blickar vi framåt igen och ser en härlig sommar runt hörnet. Småtripper är inplanerade och semestern ska mestadels spenderas hemma. Fixa i vårt älskade hem och bara vila oss.
Lalandia blir det tre dar men det är också allt under semestern.

För ett tag sen bestämde mig mig för att satsa på mig själv under sommaren om vi inte lyckades bli gravida.
Idag började den resan. Vågar knappt säga det, men jag SKA!!
Vill gå ner 14 kg men är supernöjd med 10.
Startade dagen med promenad. Det va skönt. Nu måste jag vänta två dar o se hur kroppen reagerar på det, kan jag förlänga rundan eller kanske korta ner? Ikväll är jag iaf aptrött... Kan bero på att jag inte är riktigt kry än.

Nu-soffan

Slut..

Mensen är kommen, 3 dagar för tidigt. Hellre det än att gå och undra..

Over and out

Tankarna värmer!

Ni är många som tänker på mig/oss, det värmer oss otroligt!!

Hedda har varit hemma hela veckan med-håll i er- fyra nya kindtänder och allt vad det innebär, feber, snooor för tre till, ont i örat, ögoninflamation, värk i lederna så hon grät hela nätterna, ont i halsen. Tror jag fick med allt?
I tisdags fick jag mitt så ons och tors har Foudil vabbat, jag e ju trots allt 100% sjukskriven. Tur mamma hjälpte mig i tisdags och idag.
Jag fick feber, ont i halsen och hosta. Har ff allt utom feber, ligger strax under 38 men innan dess kallas det ju inte feber.
Idag=migrän.. Inget hjälper. Lite bättre nu ikväll tack o lov.

Vid den här tiden, för fyra månader sedan visste vi att jag va gravid. 10 dar efter ägglossning och 12 efter ägglossningssprutan.
Nu...negativa test. Och jag känner min kropp. Det har inte tagit sig.
Jag tänkte vänta skriva om det i bloggen tills mensen kom men vet att många av er ivrigt vill veta också.
Det är ju inte kört än men som sagt, i flera år har vi gjort detta, och jag vet.. Och jag är besviken, tom.. Vill så gärna, men det går inte.
Vi hade sex och inseminering EXAKT som sist, med samma antal timmar i mellan, samma dagar. Men det är såklart inte avgörande. Det handlar mest om att gripa efter halmstrå, testa allt för att man ska veta att man gjort allt man kan själv.

Sist pratade vi om ivf. Har ett försök kvar med inseminering, i oktober...tänk, OKTOBER? Jag vill inte längta till hösten, jag vill ha sommar med allt vi ska göra och njuta av.
I vilket fall, de har samarbete med en klinik som är "billig", då kostar det ca 17000. Mmm, det va ju billigt.. Men billigare än 30000 som vi fick veta först.
Inte tänka på det nu.. Nu inväntar jag mens. Deppar några dagar, tar sen nya tag och njuter av VÅR fina sommar!

Tack igen för ert stöd!

Ps. Kom gärna och hälsa på imorgon på näsby if's loppis. Jag står och säljer, en del jag sytt! Hoppas bara migränen släpper.. Ds

Min lilla sjuka

Hedda är sjuk. Dunderförkyld med feber, snoooor i mängder, igenvarat öga, ont i sina små ben, 3 kindtänder på väg OCH tydligen ont i örat! Hur mkt kan man få på en gång? Lilla hjärtat..

Ögat undersöktes igår. De tror jag har ögonmigrän. Konstigt ord.. Jag har ju huvudvärk typ var och varannan dag men det har jag vant mig vid. Värktabletter och bita i hop, typ.. Men huvudvärken och min synstörningar är typiska migräntecken, och aura. Aldrig hört talas om aura, klart jag skulle ha det då. Skönt att det dock är helt ofarligt! Men jobbigt..

Är idag på dag ägglossning +7, sprutan +9. I slutet av veckan vet vi.. Jobbig väntan.

Tack för era tumhållningar!!!

Ps, pundarögat på bild, fick droppar som vidgade pupillen, såg ut som ja att jag tagit nån olämplig substans! Ds

Ruvar...

Så va vi här igen, i ruvartider.. Väntan är olidlig och jag försöker sysselsätta mig med allt möjligt för att tänka på annat.
 
För 5 dar sen tog jag sprutan och för 3 dar sen inseminerades jag. I slutet av nästa vecka bör vi veta.. Bebis eller inte? Som ni vet, jag HATAR att vänta.
 
Tydligen va jag nära att slå rekord på hur många sprutor en kvinna tagit för att få äl (på just kristianstad KK) sa de, WOW vilken merit.. -icke!! Men till slut kom ägget och jag är så lättad varje morgon jag slipper sprayen och varje kväll jag slipper både spray och spruta. Min mage är ff grön och vacker efter injektionerna, men vad gör det? Tänker inte visa den ändå. 2 kilo har lagt sig på min kropp, hur? Kanske för att jag älskar mat och inte har kroppen som kan motionera? Kanske alla hormoner, kanske ngt mer..
 
Vi har haft inställningen att nu är sista insemineringen innan sommaren, tar det är det UNDERBART och tar det inte får vi en påtvingad paus som gör att vi känner oss lättade av pausen. Jag hade aldrig kunnat välja det själv, vill ju så gärna bli gravid. Vi har ingen tid att spilla, kööör! Men nu kan vi inte det och det ska ge oss en skön sommar, bara va med vår lilla plutta och hitta på roliga saker. Njuta av en kall öl o solen, äta ostbricka och förhoppningsvis inte va bedövad av illamående. Man måste försöka se det positivt.
Nu när vi är inne i det, ja då kretsar bara "DET MÅSTE GÅ" i hjärnan.
Har en sån där underlig känsla att det såklart inte kommer gå. Vem har turen att bli gravid två inseminationer efter varann? Inte jag.. Jag är faktiskt inte den som har "tur" i det mesta. I mycket, men långt från allt.
Mamma brukar kalla mig "hennes lilla olycksfågel.." Säger väl allt.
Försöker att inte analysera men minsta lilla knip o magen eller molvärk ger en hopp, "kan det va??"
Ändå VET jag att det är för tidigt.
 
Idag är det fredag, alltid lika härligt. Imorgon åker F med jobbet och fiskar och stannar över till söndag. Jag och Hedda och Wilma ska välkomna mormor hem från en vecka i turkiet.
Söndag bjuder på gympauppvisning för Hedda.
På måndag ska jag till ögonkliniken då jag börjat få attacker i form av flimmerseende, mörka fläckar och yrsel. Misstanke om hornhinneavlossning!!(?) Wtf.. it never ends... Jag är ingen bra avelstik. ;)
Efter det en lååååång vecka som jag hoppas visar ett plus tillslut.
 
Pleeese?
 
Gosa riktigt med era hjärtan i helgen!!
Hej!

På gång..

I gårkväll kl 23 togs ägglossningssprutan, japp ägget är äntligen klart!!
Imorgon sker insemineringen, sista innan sommaren. För hoppningsvis den sista EVER!

Helgen har varit helt underbar.
I fredags kom våra nyfunna vänner från Småland och hälsade på. Det blev grill, god dricka, dessert, skratt och massa babbel! Sen stannade de över och åt frukost innan de begav sig hemåt. På vägen hem hämtade de sin lille valp Melker.

I lördags kom bror med flickvän. Också trevligt! Grill igen men ingen övernattning.

Igår matade vi ankorna, åt glass och gympade.
Helt slut va vi alla tre framåt kvällen.. Men jag har mått bra och vi har varit mer sociala än på länge just därför- känns så bra!

These lovely injections

Måttligt trött på behandlingen nu.. Dag 35 med sprutor och förhoppningsvis är en äggblåsa på g! Senaste mätningen visade en blåsa på 13 mm på vänster sida.. Pleeeese! Väx till dig och va the one! Med jämna mellanrum växer de till sig och kolar vippen, hoppas denna håller sig på banan och fredagens undersökning visar en tillväxt. AMEN!!

Jag har haft några bra dagar nu och det tuffa är då endast att inte köra på så mkt som huvudet vill.
Jag påminner mig själv om balansen, hitta rätt. Jag gör det en dag.

Mot helgen har vi mycket fint att se fram emot! Längtar!!!

heddassyskon.blogg.se

Januari 2013 blev jag gravid efter lång hormonbehandling och allt vad det innebär, vilken lycka -enäggstvillingar!! Lyckan va kort, började blöda samma dag som vi fick skåda hjärtat slå. Med två veckors mellanrum försvann de, en efter en. Efter skrapning och bearbetning är vi nu igång igen - mot ett syskon till vår Hedda!

RSS 2.0